fbpx
lindalens logo

Tel Tyresö: 
08 – 773 20 64

Tel Nacka: 
08 – 716 00 14

Tel Stockholm:
08 – 508 501 50

Tel Gnesta:
0158 – 520 88

hemtjänst lindalens

Om oss

Lindalens är ett familjeföretag och en arbetsplats där människan alltid är i fokus. Med det menar vi att våra medarbetare ska må bra och trivas lika mycket som våra kunder – den balansen är Lindalens signum och framgångskoncept.

Vi arbetar efter vår värdegrund: värme, närvaro och flexibilitet. Vi knyter inte upp våra kunder i bindningstider – kunden är kvar så länge den är nöjd med vårt arbete.

Företaget grundades 1989 och finns idag i Tyresö, Nacka, Solna, Stockholm stad och Gnesta. Vi erbjuder hemtjänst, boendestöd, städning och tilläggstjänster. Lindalens arbetsgrupp består av undersköterskor, mentalskötare, vårdbiträden, städare, fönsterputsare, hantverkare och trädgårdsarbetare. Alla med rätt kompetens och utbildning.

Lindalens har kollektivavtal och ansvarsförsäkring.

Idag har Lindalens runt 270 anställda och verksamheten är bemannad varje dag året runt.

Lindalens utsågs till Årets företagare i Tyresö kommun 2016 och nominerades till Tyresö Kommuns Kvalitetspris 2010. Företaget har även utsetts till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri 2012 och 2013.

Vår vision

Vår vision är att ge dig som kund en helhetslösning där du kan känna dig trygg, och där dina behov och önskemål blir uppfyllda.

Vår värdegrund vilar på

Värme

Vi arbetar med hjärtat. Vi är engagerade, omtänksamma, trygga och det är alla medarbetares ansvar att bemöta varandra, kunderna och övriga medmänniskor trevligt och respektfullt.

Vi är positiva, bekräftar varandra och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är det viktigaste i vårt företag, du representerar både dig själv och Lindalens.

Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi hjälper varandra och samhället. Vi handleder nya medarbetare och när någon behöver hjälp.

Närvaro

Vi presenterar oss och respekterar att vi är gäster hos kunden.
Privata angelägenheter hanteras utanför arbetstiden. Våra kunder och vår personal skall känna tillit och förtroende för företaget.

Vi är närvarande i vårt arbete, vi är lyhörda, kommunicerar med varandra och vi ringer om vi inte kommer i tid till kunden eller till arbetet. Vi syns eftersom vi bär Lindalens profilkläder. Vi är alltid nära kunden, vi är det lokala hemtjänstföretaget.

Flexibilitet

Vi anpassar oss efter bästa förmåga enligt kundens önskemål. Kunden är i fokus. Vi gör det lilla extra, är noggranna och uppmärksamma. Vi är flexibla med att byta arbetsuppgifter. Vi är lösningsfokuserade, ingenting är omöjligt. Vi är serviceinriktade, trevliga och ställer upp.

Ansvar

Vi tar ansvar i varje situation och gör vårt bästa för att förbättra, deltaga aktivt i vårt arbete. Vi arbetar enligt planering och efter regler och strukturer som är givna enligt arbetsbeskrivning och dagsschemat.

Vi bär alltid profilkläder och legitimation. Vi är hela och rena, tar hand om oss själva. Vi sköter om våra bilar, cyklar och håller rent och fräscht i lokalerna.

miljö

Miljö

hemtjänst

Lediga tjänster