lindalens logo

Tel Tyresö: 
08 – 773 20 64

Tel Nacka: 
08 – 716 00 14

Tel Stockholm:
08 – 508 501 50

Tel Gnesta:
0158 – 520 88

Lediga tjänster

Arbeta hos oss

Välkommen till Lindalens – en arbetsplats där människan alltid är i fokus! Med det menas att du som jobbar hos oss ska må bra och trivas lika mycket som våra kunder – den balansen är Lindalens signum och framgångskoncept.

Vi arbetar efter vår värdegrund: värme, närvaro och flexibilitet. Vi söker nya medarbetare i Stockholmsområdet som är serviceinriktade och noggranna.

Hemtjänst

Vill du vara en del av vårt hemtjänstteam/boendestödteam?

Vi söker dig som tycker om mänskliga möten och ser kundens behov. Du är initiativtagande och arbetar kvalitetsmedvetet. Du kan arbeta lika bra på egen hand som i grupp. Du är en flexibel lagspelare som gärna ställer upp och hjälper kollegor.

Du behöver ha gått Omvårdnadsprogrammet eller studera i pågående utbildning. B-körkort är önskvärt. Du bör kunna tala och skriva svenska; ytterligare språk som finska och spanska är meriterande. Du behöver goda kunskaper i matlagning och hushållssysslor som städning och klädvård.

Arbetsuppgifterna består av sedvanliga omvårdnad- och serviceinsatser inom biståndsbeviljad hemtjänst.

Mejla din ansökan till jobb@lindalens.se

Städning

Vill du vara en del i vårt städteam?

Vi söker ständigt ny personal som tycker om ett varierande och noggrant arbete. Du får gärna ha tidigare erfarenhet eller utbildning inom lokalvård samt innehar B-körkort. Det är viktigt att du förstår och behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder dig avtalsenlig lön, ansvarsförsäkring, friskvårdsbidrag, och möjlighet till vidareutveckling. Vi har kollektivavtal.

Tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad. Mejla din intresseanmälan till jobb@lindalens.se

lindalens logo bild

Om oss

miljö

Miljö