Lindalens logo

Tel Tyresö: 
08 – 773 20 64

Tel Nacka: 
08 – 716 00 14

Vår vision

Vår vision är att ge dig som kund en helhetslösning där du kan känna dig trygg, och där dina behov och önskemål blir uppfyllda.

Vår värdegrund vilar på

Värme

Vi arbetar med hjärtat. Vi är engagerade, omtänksamma, trygga och det är alla medarbetares ansvar att bemöta varandra, kunderna och övriga medmänniskor trevligt och respektfullt.

Vi är positiva, bekräftar varandra och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är det viktigaste i vårt företag, du representerar både dig själv och Lindalens.

Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi hjälper varandra och samhället. Vi handleder nya medarbetare och när någon behöver hjälp.

Närvaro

Vi presenterar oss och respekterar att vi är gäster hos kunden.
Privata angelägenheter hanteras utanför arbetstiden. Våra kunder och vår personal skall känna tillit och förtroende för företaget.

Vi är närvarande i vårt arbete, vi är lyhörda, kommunicerar med varandra och vi ringer om vi inte kommer i tid till kunden eller till arbetet. Vi syns eftersom vi bär Lindalens profilkläder. Vi är alltid nära kunden, vi är det lokala hemtjänstföretaget.

Flexibilitet

Vi anpassar oss efter bästa förmåga enligt kundens önskemål. Kunden är i fokus. Vi gör det lilla extra, är noggranna och uppmärksamma. Vi är flexibla med att byta arbetsuppgifter. Vi är lösningsfokuserade, ingenting är omöjligt. Vi är serviceinriktade, trevliga och ställer upp.

Ansvar

Vi tar ansvar i varje situation och gör vårt bästa för att förbättra, deltaga aktivt i vårt arbete. Vi arbetar enligt planering och efter regler och strukturer som är givna enligt arbetsbeskrivning och dagsschemat.

Vi bär alltid profilkläder och legitimation. Vi är hela och rena, tar hand om oss själva. Vi sköter om våra bilar, cyklar och håller rent och fräscht i lokalerna.

lindalens logo bild

Om oss

Vår vision

Vår vision

hemtjänst

Lediga tjänster

miljö

Miljö