fbpx
lindalens logo

Tel Tyresö: 
08 – 773 20 64

Tel Nacka: 
08 – 716 00 14

Tel Stockholm:
08 – 508 501 50

Tel Gnesta:
0158 – 520 88

 

Checklista Visningsstädning

Är det dags att sälja? Vi på Lindalens Städ har som mål att visa upp din bostad på bästa möjliga sätt, genom vår professionella visningsstädning och en checklista för visningsstädning. Visningsstädning är ett mellanting mellan veckostädning och storstädning. Man gör allt som inkluderas i en veckostädning men noggrannare. Utöver de vanliga momenten städar vi sådant som tillhör storstädning, exempelvis: lister och kakel.

Inför visningsstädningen

För bästa resultat måste du: Plocka undan alla lösa saker som t ex. leksaker, kläder och saker på arbetsbänk, för att förenkla städningen. Inför fönsterputs är det bra om ni blockar undan gardiner, blomkrukor och prydnadsföremål.

Vad måste man ha hemma?

Som kund måste du ha hemma: dammsugare, en golvmopp, en skurhink och extra hink, samt en stege om ni vill addera en fönsterputs. Medel, trasor, hushållspapper, toalettborste, skrubbsvamp, såpa, diskmedel, toalettrengöring, fettlösande rengöringsmedel, fönsterputsspray (om vi ska putsa fönsterna) och ugnsrengöring (om vi ska rengöra ugnen). Har ni inte detta, meddelar ni oss i god tid så har vi möjlighet att hålla allt städmaterial till en viss kostnad.

Du är alltid välkommen att ringa om du har frågor eller synpunkter: 08 – 773 20 85 eller skicka en förfrågan via vårt formulär.

Ladda ner vår checklista

Få offert

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.