fbpx
lindalens logo

Tel Tyresö: 
08 – 773 20 64

Tel Nacka: 
08 – 716 00 14

Tel Stockholm:
08 – 508 501 50

Tel Gnesta:
0158 – 520 88

 

Fönsterputs

Behöver du hjälp med fönsterputs? Lindalens städ och tilläggstjänster erbjuder skinande rena fönster – en fröjd både för den som tittar ut och den som ser in. Vi åtar oss alla typer av fönsterputs uppdrag och våra fönsterputsare ger dig garanterat glasklara rutor!

Vi erbjuder kompletta lösningar med utförande i toppkvalitet till fasta priser för att du ska känna trygghet. Vill du alltid vara garanterad en god utsikt kan vi tillsammans planera en bra frekvens på din fönsterputs.

Vad kostar fönsterputs?

Vi erbjuder alltid prisvärda tjänster inom fönsterputsning. Våra fönsterputsare är alltid utbildade för att ge det bästa resultatet och hålla hög kvalité. Vi knyter aldrig upp våra kunder i bindningstider därför att du ska känna friheten att kunna anställa oss endast vid behov. Vill du binda upp dig på abonnemang så vi kontinuerligt kommer på besök går det också bra.

Vi bryr oss om miljön

Vi på Lindalens bryr vi oss om miljön. Därför använder vi alltid produkter som är anpassade för att vara hållbara, snälla mot allergier och överkänslighet.

Få offert

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Fönsterputs

Lindalens fönsterputsare

Våra fönsterputsare håller toppkvalitet. Alla är certifierade och har gått vår egna interna utbildning inom fönsterputs.

Prisexempel fönsterputs:

2:a – 400 kronor
3:a – 450 kronor
4:a – 600 kronor

(Priserna ovan är efter rutavdrag. Tillägg för 3-glasfönster och inglasade balkonger)

Kontakta oss

Inför besöket

Innan vi kommer hem till dig och putsar dina fönster så finns det lite punkter du behöver förbereda och tänka på. Vi vill kunna fokusera på att putsa dina fönster på bästa möjliga sätt när vi kommer på besök.

  • Se alltid till att gardiner inte är i vägen eller är upphängda/ borttagna.
  • Att ytan alltid är fri så våra fönsterputsare enkelt kan öppna fönster och påbörja sitt arbete.

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

  • Se till att någon är på plats och tar emot oss när vi kommer på besök.
  • Kräver dina fönster nycklar? Ta gärna fram dom och förbered inför vårt besök

Här putsar vi fönster

Kommuner
Haninge, Huddinge, Nacka, Tyresö.

Farsta stadsdel
Fagersjö, Farsta, Farstanäset, Farsta strand, Gubbängen, Hökarängen, Larsboda, Sköndal, Svedmyra, Tallkrogen

Hammarby Sjöstad

Innerstan
Gamla stan, Kungsholmen, Långholmen, Norrmalm, Riddarholmen, Skeppsholmen, Södermalm, Vasastaden, Östermalm samt Djurgårdsstaden på Djurgården.

Enskede-Årsta-Vantör
Bandhagen, Enskedefältet, Enskede gård, Gamla Enskede, Hagsätra, Högdalen, Johanneshov, Rågsved, Stureby, Årsta, Örby och Östberga

Hägersten-Älvsjö
Aspudden, Fruängen, Gröndal, Herrängen, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Liseberg, Långbro, Långsjö, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Solberga, Västberga, Västertorp, Älvsjö och Örby Slott