fbpx
lindalens logo

Tel Tyresö: 
08 – 773 20 64

Tel Nacka: 
08 – 716 00 14

Tel Stockholm:
08 – 508 501 50

Tel Gnesta:
0158 – 520 88

 

Fönsterputs Farsta

Bor du i Farsta och behöver hjälp med fönsterputs?

Har du dragit ut på fönsterputsningen och får inte riktigt tiden att räcka? Är du trött på att du inte får bort all smuts, flammor, fläckar och har du inte riktigt viljan att ta tag i det? Vi har experterna för fönsterputs i Farsta!

Oavsett hur din bostad ser ut, storlek och antal fönster, har vi möjlighet att hjälpa dig! Har du en villa med flera fönster? Eller en 2: a med fåtal fönster som du bara inte orkar putsa? Privatperson eller företag? Inga problem för oss, vi putsar på!

Pris på fönsterputs i Farsta?

Våra priser är alltid marknadsanpassade och prisvärda för fönsterputsning. Personalen som kommer på besök är experter inom fönsterputsning för att hålla en hög kvalité. Vi kommer hem till dig och putsar dina fönster vid en eller flera gånger beroende på dina önskemål. Vill du att vi lägger in abonnemang på fönsterputs där vi kontinuerligt kommer på besök och putsar dina fönster åt dig så löser vi det också!

Fönsterputs utan bindningstid

Vi erbjuder kompletta lösningar med utförande i toppkvalitet till fasta priser. Vill du alltid vara garanterad en god utsikt kan vi tillsammans planera en bra frekvens på din fönsterputs. Hos oss på Lindalens behöver du inte knyta upp dig på bindningstider. Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag!

Få offert

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Inför besöket hos dig i Farsta

Innan vi kommer hem till dig i Farsta och putsar dina fönster rena och utan ränder så finns det lite punkter du behöver förbereda och tänka på. Vi vill kunna fokusera på att putsa dina fönster på bästa möjliga sätt när vi kommer på besök.

  • Se alltid till att gardiner inte är i vägen eller är upphängda/ borttagna.
  • Se till att ytan alltid är fri så våra fönsterputsare enkelt kan öppna fönster och påbörja sitt arbete.

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

  • Se till att någon är på plats och tar emot oss när vi kommer på besök.
  • Kräver dina fönster nycklar? Ta gärna fram dom och förbered inför vårt besök.
Fönsterputs

Lindalens fönsterputsare

Våra fönsterputsare håller toppkvalitet. Alla är certifierade och har gått vår egna interna utbildning inom fönsterputs.

Prisexempel fönsterputs:

2:a – 400 kronor
3:a – 450 kronor
4:a – 600 kronor

(Priserna ovan är efter rutavdrag. Tillägg för 3-glasfönster och inglasade balkonger)

Kontakta oss

Vi bryr oss om miljön på Lindalens!

Fönsterputs med gott samvete

Samhället blir allt mer medvetna och måna om miljön. Vi på Lindalens har stort fokus på miljön. Därför använder vi alltid produkter som är anpassade för att vara hållbara, snälla mot allergier och överkänslighet. Allt för att möta våra kunders önskemål!