fbpx
lindalens logo

Tel Tyresö: 
08 – 773 20 64

Tel Nacka: 
08 – 716 00 14

Tel Stockholm:
08 – 508 501 50

Tel Gnesta:
0158 – 520 88

 

Fönsterputs Nacka

Behöver du hjälp med fönsterputs i Nacka?

Är det dags att putsa fönsterna i Nacka? Letar du efter en fönsterputsare? Är du trött på att stå och putsa dina fönster och det aldrig blir sådär perfekt skinande utan fläckar? Har vädret börjat svikta och smutsat ner dina fönster? Vi är experterna på fönsterputs! Vi utför all typ av fönsterputs i Nacka. Både för privatpersoner och företag.

Bor du i en stor bostad och behöver hjälp med alla fönster? Är det bara de där allra klurigaste fönsterna som du inte lyckas nå? Eller bor du i en bostad där du bara har två fönster som du verkligen inte orkar putsa av? Oavsett vad så hjälper vi dig med fönsterputs!

Fönsterputs Nacka, vad kostar det?

Vi erbjuder alltid prisvärda tjänster inom fönsterputsning i Nacka området. Våra fönsterputsare är alltid utbildade för att ge det bästa resultatet och hålla hög kvalité. Utan bindningstid så kommer vi hem till dig och putsar dina fönster. Vill du binda upp dig på abonnemang så vi kontinuerligt kommer på besök går det också bra.

Vi på Lindalens vänder oss både till företagskunder och privatpersoner

Vare sig lägenhet, villa eller större företagslokal har vi på Lindalens resurserna att hjälpa dig med din fönsterputsning. För oss är ett jobb varken för litet eller för stort, vi går igenom det som behöver göras och hittar den bästa lösningen. Om det gäller ett större jobb som ska utföras är det bra att ta kontakt med oss direkt via mail eller telefon för att få ett kostnadsförslag och tidsåtgång för uppdraget. Vid större projekt är det vanligt att vi tar med oss flera fönsterputsare för att snabba upp processen.

Efter att vi slutför våra uppdrag ser vi alltid till att du blir nöjd som kund och att du är nöjd med resultatet.

Få offert

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Bra att tänka på

För att fönsterputsningen ska få det bästa resultatet som möjligt så är finns det lite punkter som du kan bocka av innan vi kommer på besök.

  • Se alltid till att gardiner inte är i vägen eller är upphängda/ borttagna.
  • Se till att ytan alltid är fri så våra fönsterputsare enkelt kan öppna fönster och påbörja sitt arbete.

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

  • Se till att någon är på plats och tar emot oss när vi kommer på besök.
  • Kräver dina fönster nycklar? Ta gärna fram dom och förbered inför vårt besök.
Fönsterputs

Lindalens fönsterputsare

Våra fönsterputsare håller toppkvalitet. Alla är certifierade och har gått vår egna interna utbildning inom fönsterputs.

Prisexempel fönsterputs:

2:a – 400 kronor
3:a – 450 kronor
4:a – 600 kronor

(Priserna ovan är efter rutavdrag. Tillägg för 3-glasfönster och inglasade balkonger)

Kontakta oss

Miljöpolicy

Vi på Lindalens är måna om miljön. Därför ser vi alltid till att ha de bästa produkterna för fönsterputs som gör fönsterna skinande rena men samtidigt snälla mot miljön, allergi och överkänslighet.