Fönsterputs Farsta

Bor du i Farsta och behöver hjälp med fönsterputs?

Har du dragit ut på fönsterputsningen och får inte riktigt tiden att räcka? Är du trött på att du inte får bort all smuts, flammor, fläckar och har du inte riktigt viljan att ta tag i det? Vi har experterna för fönsterputs i Farsta!

Oavsett hur din bostad ser ut, storlek och antal fönster, har vi möjlighet att hjälpa dig! Har du en villa med flera fönster? Eller en 2: a med fåtal fönster som du bara inte orkar putsa? Privatperson eller företag? Inga problem för oss, vi putsar på!

Pris på fönsterputs i Farsta?

Våra priser är alltid marknadsanpassade och prisvärda för fönsterputsning. Personalen som kommer på besök är experter inom fönsterputsning för att hålla en hög kvalité. Vi kommer hem till dig och putsar dina fönster vid en eller flera gånger beroende på dina önskemål. Vill du att vi lägger in abonnemang på fönsterputs där vi kontinuerligt kommer på besök och putsar dina fönster åt dig så löser vi det också!

Vi erbjuder kompletta lösningar med utförande i toppkvalitet till fasta priser. Vill du alltid vara garanterad en god utsikt kan vi tillsammans planera en bra frekvens på din fönsterputs. Vi knyter aldrig upp våra kunder i bindningstider.

Fönsterputs

Lindalens fönsterputsare

Våra fönsterputsare håller toppkvalitet. Alla är certifierade och har gått vår egna interna utbildning inom fönsterputs.

Prisexempel fönsterputs:

2:a – 350 kronor
3:a – 375 kronor
4:a – 425 kronor

(Priserna ovan är med rotavdrag. Tillägg för 3-glasfönster och inglasade balkonger)

Inför besöket

Innan vi kommer hem till dig och putsar dina fönster så finns det lite punkter du behöver förbereda och tänka på. Vi vill kunna fokusera på att putsa dina fönster på bästa möjliga sätt när vi kommer på besök.

 

  • Se alltid till att gardiner inte är i vägen eller är upphängda/ borttagna.
  • Se till att ytan alltid är fri så våra fönsterputsare enkelt kan öppna fönster och påbörja sitt arbete.
  • Se till att någon är på plats och tar emot oss när vi kommer på besök.
  • Kräver dina fönster nycklar? Ta gärna fram dom och förbered inför vårt besök.

 

Vi bryr oss om miljön

Vi på Lindalens bryr vi oss om miljön. Därför använder vi alltid produkter som är anpassade för att vara hållbara, snälla mot allergier och överkänslighet.