Fönsterputs Huddinge

Vi erbjuder fönsterputs i Huddinge!

På Lindalens så erbjuder vi fönsterputs i Huddinge. Har du väntat alltför länge på att putsa dina fönster? Är de smutsiga och fläckiga? Vi har rätt personal för det uppdraget! Vår personal har utbildning och är experter på fönsterputs. Just för att säkerställa att resultatet blir den bästa. För oss är det viktigt att du är i fokus och att dina fönster blir skinande rena!

Vi erbjuder fönsterputs åt alla! Både privatpersoner och företag. Har du en stor byggnad med många fönster, en villa eller en liten 1: a. Oavsett antal fönster så är du rätt kund för oss, vi löser det!

Hur mycket kostar fönsterputsning i Huddinge?

Priserna är både marknadsanpassade och prisvärda för fönsterputsning. Vi putsar dina fönster utan bindningstid. Vi erbjuder också abonnemangs uppkoppling då vi kontinuerligt kommer på besök och utför fönsterputs. Då slipper du dra ut på det och tänka på det varje gång det är dags för fönsterputsning.

Fönsterputs

Lindalens fönsterputsare

Våra fönsterputsare håller toppkvalitet. Alla är certifierade och har gått vår egna interna utbildning i fönsterputs.

Prisexempel fönsterputs:

2:a – 350 kronor
3:a – 375 kronor
4:a – 425 kronor

(Priserna ovan är med rotavdrag. Tillägg för 3-glasfönster och inglasade balkonger)

Innan vi kommer på besök

Före besöket så kan du förbereda så fönsterputsningen går så smidigt till som möjligt. Allt för att våra fönsterputsare ska lägga all sin tid åt att göra dina fönster rena!

  •     Se alltid till att gardiner inte är i vägen eller är upphängda.
  •     Se till att ytan framför fönster alltid är fri så våra fönsterputsare enkelt kan öppna fönsterna och påbörja sitt arbete.
  •     Se till att någon är på plats och tar emot oss när vi kommer på besök.
  •     Behövs det fönster nycklar? Ta gärna fram de och förbered fönsterna.

 

Vi tänker på miljön

På Lindalens är vi måna om miljön. För oss är det viktigt att alla våra produkter håller en hög standard. Därför har vi höga krav på de produkter vi använder och ser till att de är allergivänliga, snälla mot miljön och säkra mot överkänslighet.