Lindalens logo

Tel Tyresö: 
08 – 773 20 64

Tel Nacka: 
08 – 716 00 14

 

Flyttstädning Huddinge

Behöver du hjälp med flyttstädning i Huddinge?

Letar du hjälp med flyttstädning i Huddinge? Ska du byta bostad och du känner att det är lite mycket som händer just nu? Eller ska ert företag byta kontor och kontoret behöver städas ut? Vet du inte riktigt hur du ska få tiden att räcka till? Oavsett din situation så löser vi på Lindalens städningen åt dig. Så du har tid att flytta till den nya bostaden på den stora dagen.

Lindalens ab har flera års erfarenhet inom flyttstädning och vet hur det ska gå till. Vår personal är erfarna och ser till så att inget går ostädat. Vi ser till att de nya ägarna / hyresgästerna känner sig nöjda med sin nya bostad och du får en enkel överlämning.

Hur mycket kostar en flyttstädning?

Lindalens levererar alltid prisvärda och marknadsanpassade priser i Huddinge. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar där vi anpassar alla flyttstädningar efter behovet. Vi erbjuder likaså städning ur förråd, balkonger och garage om behovet finns. Tillsammans går vi igenom alla ytor som ska rengöras innan den stora flyttdagen.

Få offert

Inför flyttstädningen i Huddinge

Vi värdesätter all tid på att din bostad ska vara skinande ren när vi är klara. Inför besöket kan du förbereda flyttstädningen genom stegen nedanför.

  •     Se till att bostaden är tömd på möbler och i kök.
  •     Stäng också av kyl / frys.
  •     Förbered eventuellt nycklar till fönster för eventuell fönsterputsning.
  •     Var på plats och möt upp oss så sköter vi resten.
putsa badrumspegel

Om Lindalens städ och tilläggstjänster

Lindalens är väldigt måna om miljön, därför ser vi alltid till att använda de miljövänligaste produkterna när vi flyttstädar, självklart är de vänliga mot allergi och överkänslighet. Vi erbjuder flera tilläggstjänster i Huddinge. Alla medarbetare har kollektivavtal och ansvarsförsäkring för att de ska få de bästa förutsättningarna i sitt arbete.

Kontakt

För mer information om vad vi kan göra för ditt företag och dina medarbetare – kontakta oss på 08-773 20 64 eller info@lindalens.se.

Prisräknare

Anlita oss som städfirma när du har flyttat. Vad kostar det?

Räkna ut det här

Exakt kostnadsförslag ges vid vårt kostnadsfria hembesök. Priserna avser abonnemang.